Phendeling har på det seneste modtaget en stor stak bøger fra en gavmild bruger af centret – en person, som åbenbart har været i kontakt med thai-buddismen og herunder fået fat i nogle bøger fra Theravada-retningen. Fællesnævneren for samtlige titler er, at de er letlæselige og relativt korte.

Bøgerne er derfor ganske nemme at gå til, og vigtigst af alt fyldt med anvendelig viden for den nysgerrige læser. De 17 nye titler finder du nu på bibliotekets hylder.

I den forbindelse vil den opmærksomme låner måske bemærke, at der er sket en betydelig ændring på hylderne, og om ikke andet er dette en passende anledning til at præsentere ændringen:

Der sker en løbende reorganisering af materialer, mens der sideløbende frasorteres titler, som er nedslidte eller ikke længere har relevans for det, der gerne skulle være et nyttigt bibliotek om buddhisme.

Biblioteket råder over tre bogreoler, og i reolen yderst til højre findes nu bøgerne fra Ajahn Amaro, Ajahn Anan og andre thai-munke i sektionen om Theravada-buddhismen. Den midterste reol præsenterer nu primært tibetansk buddhisme, mens reolen yderst til venstre er forbeholdt bøger om hh Dalai Lama XIV Tenzin Gyatso.

Som sagt er reorganiseringen af biblioteket fortsat i gang, og derfor vil det endelige resultat først stå klar senere, men indtil da ønskes I god fornøjelse med læsningen.