Kære medlemmer og gæster i Phendeling

Det er med umådelig glæde, at vi efter mere end to måneders fuldstændig nedlukning nu – langsomt og kontrolleret, som Mette Frederiksen siger – kan genåbne Phendeling for besøg igen fra mandag d. 18.5.

Retningslinjer fra myndighederne for en ansvarlig genåbning af folkekirken og andre trossamfund: Læs her

Indtil videre har vi besluttet, at vi fra og med 18. maj genoptager alle planlagte aktiviteter undtaget retreatet på Møn, mantrasang samt alle arrangementer med Lakha Rinpoche.

Ved alle arrangementer gælder følgende retningslinjer:

  • Der vil være visuel markering og skiltning, som skal sikre afstand og modvirke kødannelse
  • Der vil være åbne vinduer ved alle arrangementer (tag en trøje med, hvis du er kuldskær)
  • Vi stiller stolene til deltagerne op med minimum 1 meters afstand
  • Der sprittes af før og efter alle arrangementer
  • Der opstilles skærme ved underviser og ved indgangs-kassen
  • Besøgende skal selv medbringe værnemidler, hvis de ønsker det
  • Alle skal selv medbringe en kop til kaffe / te
  • Der vil ikke blive serveret småkager, men i begrænset omfang indpakkede karameller

Vi glæder os normalt meget over, at vi i Phendeling også har besøgende fra blandt andet Sverige. Vi bliver dog – i den nuværende situation – nødt til at frabede os at få besøg fra udlandet.

Vi vil i begrænset omfang fortsætte de digitale tiltag med livemeditationer osv. indtil videre frem til 5. juni (dog med undtagelse af mandagene d.18. og 25.maj). Følg med på Facebook.

Som de fleste sikkert har set på Facebook er Lakha Rinpoche syg. Derfor vil vi indlede de tre ugentlige livemeditationer med at recitere Rinpoches langtlivsbøn. Hvis du ikke har Rinpoches langtlivsbøn derhjemme, kan du forbinde dig med ham i tankerne og send ham fra dit hjerte gode ønsker, lys, kærlig, sundhed og et langt liv. 

Selv om vi således kommer til at vænne os til en ny måde at være sammen på, er vi i bestyrelsen overbeviste om at vi sammen kan sikre, at Phendeling er et – Coronafrit – sted for fred og harmoni.

 Tak for jeres tålmodighed og opbakning

 Vi ses 😊