Det er med umådelig glæde, at vi nu kan offentliggøre, at ven. Tenzin Drolkar har skrevet en bog om døden, “ALT FØDT MÅ DØ – måske også dig”, som i begyndelsen af oktober måned udkommer på Phendelings forlag.

Titlen henviser til det paradoks, at vi, selvom vi med vores intellekt godt ved, at alt der fødes også må dø, alligevel ofte tænker, at det ikke vil ske for mig. Eller i al fald ikke lige nu. Og i hvert fald ikke idag. Bogen handler om døden og især om at forberede sig til døden. For det, vi er forberedte på, kan vi møde med større sindsro. Tenzin fortæller:

– Jeg havde aldrig tænkt på, at jeg skulle skrive en bog. Og det har jeg egentlig heller ikke gjort, for den skrev nærmest sig selv på 14 dage. Bogen indeholder mine egne og andres erfaringer med sygdom og død foruden mere traditionelle belæringer, refleksioner og meditationer fra den tibetansk-buddhistiske tradition over temaet døden. Nogle af meditationerne er indlæst og ligger til fri afbenyttelse for læseren i Phendelings forum. Det er iøvrigt meget livsbekræftende, at beskæftige sig med tanken om døden. For den minder os om, at være taknemmelige for livet og huske at bruge det godt.

Phendeling holder en reception i anledning af udgivelsen, hvor alle medlemmer og venner af centret er hjerteligt velkomne. Nærmere information herom følger.