Find indre ro gennem meditation og stilhed
v. bhikshuni Tenzin Drolkar

Hovedtemaet for de stille dage er instruktion og praksis af koncentrativ meditation, shamata, som er blevet praktiseret gennem de sidste 2500 år indenfor såvel buddhismen som andre spirituelle traditioner for at opnå en større grad af indre ro og harmoni. Denne enkle metode, hvor man samler sin opmærksomhed om et enkelt punkt, åndedrættet, hjælper os med at komme ned i tempo, og det gør, at vi oplever en større grad af mental robusthed, fylde og livskvalitet – noget som mange af os berøves i en travl og måske stresset hverdag. Herudover vil vi meditere de fire sattipathanaer og synge mantraer.

Da tavshed vil indgå fra om morgenen d. 30.12.19 til aftensmåltidet d.1.1.20. kan vi ikke anbefale dig at deltage, såfremt du er nybegynder udi meditation. Deltagerne hjælper med lettere køkkenarbejde.

Deltagergebyr: Forplejning og indkvartering i lille enkeltværelse 3200,- i delt dobbeltværelse 2850 kr.
Beløbet betales ved tilmelding på info@phendeling.dk

Dato og tid: Søndag d. 29.12. kl. 16 – torsdag d. 2.1. kl. 13

Tilmelding nødvendig: til info@phendeling.dk.

Afbestillingsbetingelser: Ved afbestilling 45 dage før tilbagebetales det fulde beløb minus 100 kr i administrationsgebyr. Ved afbestilling mindre end 45 dage før mistes 15 %. Ved afbestilling mindre end 30 dage før retreatet mistes 25 %.
Ved afbestilling senere end en uge før mistes hele beløbet.

Transport: Bus 888 går fra Kbh. til Ebeltoft eller Rønde, og derfra går der bus videre til Helgenæs. Alternativt kan du bestille Flexkørsel fra Ebeltoft til Strandgaarden for ca. 70 kr. pr. person. Flexkørsel skal bestilles senest to timer i forvejen hos Midttrafik Flextur på tlf. 8740 8300. Opsamlingssted: Buspladsen Superstop Øster Alle i Ebeltoft, hvor bus 888 også har holde-plads

Medbring: Sengelinned og håndklæder eller lej det af Gomde for et engangsbeløb på 75 kr. Meditationspuder og hynder findes på Gomde.

Sted: Gomde, Smedehalden 3, Esby, 8420 Knebel