Næste 10 arrangementer

tor20feb17:3019:30STUDIEGRUPPE OM ETIKJulie Relsted og Hans Jørgen Hansson17:30 - 19:30

fre21feb18:0020:00ALLE GODE EGENSKABERS GRUNDLAGSteen Skovhus18:00 - 20:00

lør22feb11:0016:00ALLE GODE EGENSKABERS GRUNDLAGSteen Skovhus11:00 - 16:00

søn23feb10:3012:00MEDITATION TO GO!Lene Østergaard10:30 - 12:00

søn23feb13:3015:00PUJA PHENDELINGlama ani Ea13:30 - 15:00

man24feb14:3016:30ÅBENT TEMPEL14:30 - 16:30

man24feb17:1519:00OVERBYGNINGSMODUL, Årgang V - VINAYAbhiksuni Tenzin Drolkar17:15 - 19:00

man24feb19:3021:15Årgang VI - GRUNDMODULSteen Skovhus/bhiksuni Tenzin Drolkar19:30 - 21:15

ons26feb17:0018:00FYRAFTENSMEDITATION - "GIV DIG SELV ET FRIKVARTER"Steen Skovhus, Hans Jørgen Hansson eller Casper Jakobsen17:00 - 18:00

tor27feb17:3020:30SJÆLESORG PÅ BUDDHISTISK GRUNDLAG - 1. SEMESTERbhiksuni Tenzin Drolkar samt gæstelærere17:30 - 20:30

Velkommen til Phendeling - Et sted til gavn for fred og harmoni

PHENDELING er et tibetansk buddhistisk center, hvor alle med interesse for buddhisme er velkomne. Vi formidler Buddhas lære og praksis gennem foredrag, undervisning, meditation, retreats og meget mere. Se arrangementer.

Ønsker du at støtte Phendeling har du mulighed for at blive medlem, støttemedlem. Vi er helt afhængige af, at vores brugere støtter os, og alle bidrag modtages med stor tak.

Introaften til sjælesorg på buddhistisk grundlag

Torsdag d. 30. januar  kl: 17:30-19 i Phendeling.

Her vil du høre om hvad sjælesorg på buddhistisk grundlag er og hvad det ikke er.
Du vil møde to kvinder, der har gennemført kurset samt to af underviserne.
Alle er hjerteligt velkomne – uanset religion.

I videoen kan du danne dig et indtryk af kursets indhold:
https://youtu.be/8kFkyUMwjy0

Se yderligere oplysninger på:
https://phendeling.dk/sjaelesorg/ansoegning.docx

Phendeling i cyberspace

Savner du indimellem Phendeling? Når du er ude at rejse? Eller når du har for travlt til at komme forbi centret i Nørregade? Så har vi godt nyt!
Phendeling er nemlig aktiv på flere sociale medier og digitale platforme. Læs med her og få et overblik:

iTunes
Her kan du lytte til klassisk buddhistiske meditationer om alt fra taknemmelighed og tonglen til døden og abhidharma.
https://itunes.apple.com/dk/podcast/phendeling-center-for-tibetansk-buddhisme/id1207650881?l=da&mt=2

YouTube
Her finder du blandt andet optagelser af Lakha Rinpoches tidligere belæringer, Tenzin Drolkars undervisning i Tonglen samt optagelser af ven. Thubten Chodrons undervisning i Phendeling tilbage i 2016.
https://www.youtube.com/channel/UCGbxhHdZwEkymSZecrevNmA

Forummet
Forummet er en særlig del af Phendelings hjemmeside, hvor vi gør optagelser og materiale fra Buddhistisk Universitet og andre større arrangementer tilgængelige for deltagerne. Disse sider får du adgang til, når du er tilmeldt de pågældende kurser. Men forummet rummer også værdifuld dharma-materiale, som er frit tilgængeligt for enhver.
Klik fx på dette link og find materiale om buddhismens hellige skrifter, tilflugtens betydning, bønner og praksistekster, samt materiale og lydklip videregivet af såvel Lakha Rinpoche som Geshe Pema Samten.
http://forum.phendeling.dk/phpbb3/viewforum.php?f=44&sid=28b5dbac0e0f0e0485671ba6cde14170

Facebook
På Facebook lægger vi løbende informationer om vores arrangementer og andet, der hurtigt skal nå bredt ud. Er du i tvivl om et arrangement er aflyst, kan du altid tjekke på Facebook.
https://www.facebook.com/phendeling/ (Klik på opslag i menuen i venstre side)

Dharma-kalenderen
I Dharma-kalenderen kan du se alle dharma-arrangementer i Danmark – også dem, som Phendeling afholder og som afholdes i Phendeling.
https://dharmakalender.dk/

Hjemmesiden
Phendelings egen hjemmeside er samlingsstedet for informationer og nyheder om centret, vores lærere, vores bøger, vores aktiviteter, medlemskab med meget mere.
https://www.phendeling.dk

Kære medlemmer og gode venner af Phendeling

Foreningen Phendeling modtager med jævne mellemrum gavmilde donationer i form af bøger, magasiner, publikationer, plakater mv.
Donationerne er givet med de bedste intentioner, men vi har rent praktisk problemer med at håndtere disse.
Vi vil derfor bede om, at man – hvis man har noget, man gerne vil donere til centret – ikke bare stiller det til os, men lige kontakter en fra bestyrelsen forinden, så vi kan aftale nærmere.

De bedste hilsner
Bestyrelsen i Phendeling

 1. ALT FØDT MÅ DØ – MÅSKE OGSÅ DIG?

  ALT FØDT MÅ DØ - MÅSKE OGSÅ DIG? Vi forstår, at livet ikke er nogen selvfølge men en skrøbelig gave, som vil blive taget fra os igen på et tidspunkt. Derfor gælder det om virkelig at leve det på en måde, så vi kan se tilbage på det og tænke: ja, jeg er tilfreds med den måde, jeg har levet på. Hvis vi tør erkende, at vi engang ... Læs mere
 2. Phendeling udgiver bog om døden!

  Phendeling udgiver bog om døden!Det er med umådelig glæde, at vi nu kan offentliggøre, at ven. Tenzin Drolkar har skrevet en bog om døden, “ALT FØDT MÅ DØ – måske også dig”, som i begyndelsen af oktober måned udkommer på Phendelings forlag. Titlen henviser til det paradoks, at vi, selvom vi med vores intellekt godt ved, at alt der fødes også må dø, alligevel ... Læs mere
 3. Nyt fra biblioteket

  Nyt fra biblioteketPhendeling har på det seneste modtaget en stor stak bøger fra en gavmild bruger af centret – en person, som åbenbart har været i kontakt med thai-buddismen og herunder fået fat i nogle bøger fra Theravada-retningen. Fællesnævneren for samtlige titler er, at de er letlæselige og relativt korte. Bøgerne er derfor ganske nemme at gå til, og vigtigst af alt ... Læs mere
 4. Nyt fra Phendelings bibliotek

  Nyt fra Phendelings bibliotekThe Bodhgaya Interviews Med sine mere end 30 år på bagen, kunne man måske tro, at “The Bodhgaya Interviews” var gået hen og blive noget uaktuel; men man går sjældent galt med Dalai Lamas visdomsord. Som titlen antyder i denne engelsksprogede bog, indeholder de 86 sider interviews med Hans Hellighed fra årene 1981-84, og der skydes direkte fra hoften om buddhisme ... Læs mere
 5. Nye titler på biblioteket

  Nye titler på biblioteketVinterhalvåret er for alvor over os: Det betyder, at det er tid til at fordybe sig i litteratur fra Phendelings bibliotek. Selv har jeg kigget efter i Phendelings kasse med nye bøger, som vores trofaste medlemmer bidrager med i periodevis, og jeg vil derfor gerne præsentere nytilkomne bidrag. Med sine 262 tætskrevne sider er Robert Beers “The Handbook of Tibetan ... Læs mere