Lærere og undervisere

Lakha Rinpoche blev født i Tibet i 1942 og fem år senere tronsat
som den reinkarnerede Lama af Batang og dermed udvalgt som åndelig leder
for over 100.000 mennesker i Øst Tibet. I 1959 flygtede Lakha Lama til
Indien, og var i fem år parlamentsmedlem i Den Tibetanske Eksil-regering
under H.H. Dalai Lama, indtil han i 1976 kom til Danmark.
Lakha Rinpoche er spirituel leder af Phendeling – Center for Tibetansk Buddhisme
og af Øsal Ling, Århus.

Bhiksuni Tenzin Drolkar er med-initivtager til Phendeling – Center for Tibetansk Buddhisme. Hun har praktiseret tibetansk buddhisme siden 1993 og modtog getsulma-ordination af H.H. Dalai Lama i 2004 og bhiksuni-ordination i 2015. Hun er uddannet dharma-lærer fra Tibetisches Zentrum, Hamburg. Hun fortsætter sine studier ved Jamyang Buddhist Centre, London.

Anne Burchardi har beskæftiget sig med tibetansk buddhisme siden 1976 og har fungeret som tolk for tibetanske lærere siden 1981 i Nepal, Europa, USA og Canada. Hun har undervist i tibetansk kultur, historie sprog og buddhisme på Københavns Universitet, Folkeuniversitetet, Buddhistisk Universitet og på Naropa Universiy i Boulder, Colorado.

Karolina Gyaljen er mangeårigt medlem af Phendeling og tidligere formand for bestyrelsen.
Hun har praktiseret tibetansk buddhisme siden 90’ erne. Hun er uddannet yogalærer.

Nina Wegener her medlem af Phendelings bestyrelse og følger Buddhistisk Universitet. Hun har haft en meditationspraksis siden 2012. Til daglig arbejder Nina som studievejleder.

Hans Jørgen Hansson socialpædagog og har praktiseret buddhisme de sidste tyve år. Han er medlem af Phendelings bestyrelse og desuden tilknyttet retreatcenteret Gomde, hvor han i en årrække har været medlem af sanghaforeningen. Hans Jørgen følger BU og studerer desuden ved Jamyang Buddhist Centre, London.

Ellen Lildal Hansen finder det livsbekræftende at facilitere gruppeproces- ser, hvor livserfaringer deles, og hvor der er fokus på forandringsprocesser, mødet med livets grundvilkår, og hvordan vi bedst muligt lever det liv, der tæller for os. Ellen har en mangeårig praksis som supervisor, terapeut og organisationskonsulent. Hun har i Phendeling været med som underviser på sjælesorgskursus og har også faciliteret dødscafeer.